Gå til sidens hovedinnhold

Jackpotkveld på Sørlandet

Det ligger 254 473 ekstra i kveldens sekserpott! Vår største bong er uten bankere! Du blir vel med oss i jakten på de ekstra jackpotkronene?

(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V65-1 er i gang klokken 18.30


Sørlandet byr på en spennende V65-omgang i kveld, og det er altså JACKPOT I V65-SPILLET! Det finnes klare forhåndsfavoritter, men vi går ikke ALL IN på noen av disse, og vår største bong er uten bankere. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Langlands Odin – Fullførte sterkt sist, og ble altså kun spurtslått på streken. Går sine beste løp for Stine Birkeland, og har ikke vunnet med Vidar Tjomsland på nesten ett år. Har uansett en meget fin oppgave foran seg nå, og normalt skal dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Er en veldig motivert favoritt. Fisker man på dypet så glem ikke humørhesten 3 Tyri Loke. Får trolig rygg leder på favoritten, i kveld blir det skoløs bak, og den har altså vunnet tre av de siste fire gangene den har besøkt Sørlandet…

Onsdagskveld er det JACKPOT I V65-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.750.

V65-2 : 1 Broadway Don – Var brenngod i debuten for Stall Hamre sist, og avslørte da at den er milevis bedre enn det grunnlaget den har på konto. Det man skal være litt klar over er at den tidligere har rotet/feilet mye, og har aldri vært helt å stole på. Innersporet er heller ikke helt optimalt. Vi avstår derfor fra å gå ALL IN på den, og nøyer oss med å sette den først på ranken.

Onsdagskveld er det JACKPOT I V65-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.750.

V65-3 : 2 Cool Trix – Var lekker når den kom alene til mål i debuten for Stall Hamre nest sist. Sist så det også helt klart ut, men da slo den på galoppen inn i mål. Har normalt ingen problemer med å vise frem en 15-tid på distansen, og den taper neppe dette om alt går riktig for seg. Soleklar tipsener.

V65-4 : 2 Moi Diva – Er et langskudd, men det er et langskudd som kan gå. Gikk riktignok kun på det jevne sist, men da var nok også distansen litt i lengste laget. Gangen før var den klart positiv, og da viste vår klokke 28 s 300m. I det løpet var den mer spilt enn 6 Johnsrud Vesla… Blir ikke veldig påaktet nå, men er fakta såpass bra at den kan skrelle med klaff. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 10 Nelson August – Har omtrent kun gjort sterke innsatser på slutten, og var også fullt godkjent i nederlaget bak formbomben Stein Frøy sist. Er billig ute i kveld, og denne blir umulig enkel å stå i mot til slutt. Vi tror på en stor sjanse, og iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-6 : 4 Bad Nite Call Saul – Fant en helt RÅ form i sommer, men ble så syk, og tatt ut av løpene. Rapportene på den nå er fine, og man velger å rykke alle skoene direkte. Det tyder på ambisjoner! Er variabel fra start, men den kan åpne veldig fort om den først løser. Slår til som en godbit?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.