Gå til sidens hovedinnhold

Norsk luring i torsdagens V4-lunsj i Østersund

Arve Sjoner blir ikke mye betrodd med Grytting Knerten i V4-4 i Østersund i dag, men kan vinne. Vi spiller bankerfritt i en spennende V4-lunsj.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi er på vei mot en trav-og galopphelg der det formelig vrimler av jackpotomganger i . Llørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Lørdag kveld er det V65-jackpot i Harstad med 383 196 kr ekstra i sekserpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede torsdag kveld er det jackpotomganger både på Bergen travpark i V65 med 247 365 kr ekstra i sekserpotten og ikke minst er dobbel jackpot i V64 på Bollnäs med 1 595 253 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med V4-lunsj i Østersund.

I denne artikkelen skal det heretter handle om torsdagens V4-lunsj i Østersund, der det som vanlig er spillestopp kl 12.20. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Når det gjelder torsdagens V4-lunsj i Østersund, spiller Snoken bankerfritt, men går tynt i V4-2 og V4-3.

Linderoth utfordrer storfavoritten
Magnus A. Djuse blir stor favoritt med Oscar Berglund-trente 1 Index Magi i V4-2 og treårshoppa har innledet karrieren flott med to seire og en andreplass og har et godt bud på seieren også i dag. Men 14 Knockout Keeper er nok minst like bra på kapasitet og trener og kusk Per Linderoth mener hans hest rett og slett bør vinne et slikt løp. de to hestene skiller seg uansett klart ut i V4-2.

Best tross 20 meter tillegg
20 meter tillegg på sprint, er nesten alltid vanskelig. Men at 8 Balotelli Crown er den beste hesten i V4-3/DD-1 hersker det ingen tvil om. Klar favoritt sammen med dyktige Hanna Forslin og 8 Balotelli Crown blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjoner kan overraske
Arve Sjoner er på plass i Østersund i dag og har med seg både 3 Il Jerven i V5-3 og 13 Storm Odin i V5-5 som begge blir hardt betrodde i sine respektive løp. I V4-spillet skal han kun kjøre kapable 10 Grytting Knerten i V4-4. Er nok blant de beste på kapasitet i dette løpet, men blir ikke så mye spilt. Et tidlig jryss for oss i en åpen V4-avslutning.