Gå til sidens hovedinnhold

Norske vinnersjanser i spennende V65-lunsj

Årjäng knaller til med en svært spennende V65-omgang i lunsjen fredag, og vi byr på frekke objekter i jakten på flotte lunsjkroner...

(Nettavisen)

Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

Lørdag er det duket for en meget spennende V75-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

Objektene har også satt bra, og på Forus i går ble følgende servert i V75-spillet:

V75-3 : 6 Ingprins (Vår banker mot den nest tyngste favoritten i omgangen, Valle Birken) – Er en helbror til elitehesten Ingbest, og det er nok en traver som Team Tjomsland tror litt på som 4-åring. Gikk helt OK i debuten sist, men det er snart to mnd siden, og ingen bør bli overrasket om den senker seg mye i kveld. Øystein Tjomsland har nok hatt siktet litt innstilt på dette løpet, og med en spennende gjestekusk i Åsbjørn Tengsareid så kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne.

V75-4 : 10 Milan (Vår alternative banker mot den tyngste favoritten i omgangen, Åse Silje) – Har et gaveløp foran seg i kveld, og med den minste flyt så blåser den normalt en gjeng som dette. Spurtet sterkt ute i banen sist, og på klokken stod det 27,6 s 300m med krefter igjen. Så gikk den klart bra etter en grov galopp i et forsøk til Hoppe Derby nest sist, og det løpet ble altså vunnet av Monster Merete… Fjerde sist fullførte den meget fint bak Monster Merete/Valle Borka, og den har gjort mye fine løp på slutten. Er nå betydelig billigere ute, den står i springsporet på tillegget, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. Lar seg neppe stoppe i en feilfri utgave. SPILLES!

V75-6 : 11 Gompens Hønk (Ensom A-HEST, og var kun et 4-valg i spillet) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er i en fantastisk form. Tapte mye på startgalopp nest sist, men gikk strålende i etterkant, og fikk to pluss i kanten av oss. Sist stod den 20m bak 5 Tysvær Mikkel/4 Karmøy Frøya, den tapte mye på galopp vel runden igjen, men kom nok en gang råsterkt tilbake. Viste da 24,5 den siste runden. Var i superform på samme tid i fjor, den blir ikke enkel å stå i mot om den bare skikker seg i kveld, og vi kan ikke gjøre annet enn å stormvarsle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det finnes flere storfavoritter i denne lunsjomgangen, men vi spiller frekt, og går i mot samtlige. Vår beste banker i omgangen dukker nemlig opp i V65-3, og der må vi bare tro hardt på kapable 3 Ready Trophy. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Faste Jerva – Havnet i en elendig rygg sist, men spurtet positivt nedover oppløpet, og på klokken stod det 23,5 s 300m. Glem heller ikke at sist den møtte 4 Hauan Mina (12.6.2021) så stod den 20m bak det som blir storfavoritten i innledningsløpet… Er dessuten sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og vi plukker den med på alt.

V65-2 : 10 Malawika Maid – Her er det jevnt, og en bred gardering trenger ikke være feil. Vår knepne favoritt gikk OK i kulissene etter en passiv styring sist, og tiden ble fakta riktig så bra. Går den noe tilsvarende her så rekker det langt, og den skal med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Ready Trophy –
Er normalt en «sikker vinner» i et billig løp som dette, og det er også snakk om vår beste banker i omgangen. Kom ut etter pause sist, viste 11,9 s 900m, og fullførte fint selv om den var tung. Nå har den fått dette løpet i kroppen, og det gjorde nok svært godt. Kusken er dessuten klart best, og her kan vi ikke spekulere. ALL IN!

V65-4 : 6 Ståle – Dukket opp i ny regi sist, og den er altså kommet inn på stallen til Liv Haslie. Avslørte form direkte, og var ikke tom etter sene luker. Har ganske bra kapasitet, den er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må være spillbar i et billig løp som dette. Kan åpne, sporet passer, og vi roper et stort varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Grand Maxim –
Er i en meget bra form, og har utviklet seg fint i år. Galopperte fra et trangt spor i volten sist, den tapte mye, men kom sterkt tilbake. Her passer distansen, og auto er nok også et pluss. Prøves som en frekkis i et ellers jevnt oppgjør.

V65-6 : 3 Global Approval – Har en fin oppgave foran seg, og dette kan naturligvis dreie seg om tidlig tet og slutt. Vi er dog ikke veldig glade i disse «porselenshestene» til Magnus Jakobsson, og plutselig fungerer dem ikke. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, men avstår fra å gå ALL IN på den.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.