Gå til sidens hovedinnhold

Øvrevoll byr på internasjonal V4/V5-lunsj onsdag

Sju handicapløp står på menyen når Øvrevoll byr på internasjonal V4 og V5-lunsj onsdag.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En innholdsrik onsdag står for tur og den innledes med internasjonal galopplunsj på Øvrevoll med både V4 og V5. Tidlig onsdag kveld byr Forus travbane på hele ti løp og både V65, V5 og V4 på menyen. Onsdag kl 20.30 er det så klart for V86 Express fra Solvalla/Åby med hele 17 millioner i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Øvrevoll og onsdagens internasjonale lunsj med både V4 og V5. V4 er først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.10. Søndag var det en stor V75-omgang på Bro Park. Vi kom dessverre ikke land med sju rette da, men med fire seksere og en bråte femmere ble det greit pluss på samtlige flate spilleforslag.

Kjapp lunsj med utfordringer
Onsdagens lunsj på Øvrevoll er ikke av de letteste. Alle syv løp innenfor V4 og V5 er såkalte handicapløp, hvor vekten skal jevne ut sjansene. Siden løpene går så tidlig, går alle løpene på gresset. Vi satser på hester som er på vei opp i form, og fra nå og til sesongslutt 14. november er det ofte lurt å spille hester som viser noe i løpsbanen. Enkelte firbente mister formen, og den kommer som regel ikke tilbake i år.

I V4har vi god tro på 6 Quebello i V4-4/V5-2/DD-2. Vant lett som vår banker i Gøteborg sist. Han er ennå litt mye baby i hodet, men veldig lovende. Blir bedre for hver start, og sjansen skal være god, sier Anna Pilroth. Vi bankerspiller 6 Quebello på de to minste V4-forslagene og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Verst i mot er nok 2 Smazing. Var helt under båten sist på sandbanen, men har imponert på gress. Kretsen tror det går bra onsdag. Vi tar denne med på samtlige V5-forslag og på de to største V4-forslagene.

I V5 gir vi tillit til 4 Captain Chorus i V5-4. Feltets eneste treåring var fjerde i Derby, og sist var han beste treåring i St Leger. 6 Privilegiado viste mye i fjor og forfjor, men i år har det ikke stemt. Sist ble han tredje, men det var kun fire hester til start og bare formløse hester. Vi står på 4 Captain Chorus som vår V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.