Gå til sidens hovedinnhold

Saftig V64-jackpot på Åby

Nesten en million ekstra i sekserpotten! Knallfin omgang hvor vi jakter den ekstra "deigen"! Du blir vel med på moroa denne kvelden?

(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det store HØYDEPUNKTET denne torsdagen skjer på Åby hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET. Nesten en million ligger ekstra i kveldens sekerspott. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V64-5, og der står 3 Matchpoint Pellini alene. Får normalt gratis tet, og siden skal det løpet være over. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 6 Twigs Honor – Er en svært grunnkapabel 4-åring som gjør en spennende start i regi Stall Goop i kveld. Den har matchet vel så gode hester som dette tidligere, og har bare Goop den i full form direkte, ja, da går neppe noen klar. Det er første gang ut en slik som dette skal spilles, neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et godt objekt. PS. Det vil bli TUNGT spill på 3 Global Lover i innledningen, og den har vært bra i ny regi. Møter dog klart tøffere motstand i kveld, og da må vi bare spekulere.

V64-2 : 1 Seventh Heaven – Er egentlig en ordentlig bra hoppe som gjorde flere sterke løp tidligere i år. Kommer ut etter pause i kveld, og vi har en klar feeling for at den vil prestere bra direkte. Mister nemlig nesten samtlige poeng om den ikke leverer her… (ettall øverst i raden). Er kjapp fra start, og fra tet/eventuelt rygg leder så kan dette bli dønn riktig. PASSES! PS. 2 Deborah S.H. – Spurtet bra i Oaks sist, og den utvikler seg flott. Fra et nydelig spor bak bilen er den naturligvis tidlig på vår rank.

V64-3 : 7 Herakles – Her er det et klart skille på hestene, og vi har god kontroll på dette løpet. Ideen blir neppe mye spilt, og gikk også kun på det jevne sist. Har dog slitt med en svak kusk, og er solid kuskeplusset med Stefan Persson i kveld. Er veldig kjapp ut fra springsporet i volten, og med strekhesten strøket så kan det bety tidlig tet. Fra tet/eventuelt rygg leder da så skal denne være spennende, og den prøves som en frekkis i et løp hvor det altså skiller litt på hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 2 Wilma C.D. – Hopper i lavt grunnlag = i slike løp kan det fort skje noe. Vår soleklare ide, og trolig også favoritten i spillet har uansett en bra sjanse om den bare leverer som den skal. Var lekker i debuten fjerde sist, og vi tviler om noen er bedre enn den her. Rapportene på den etter pause er fine, og fra et perfekt spor plasseres den først. Glem heller ikke Flemming Jensen sin 7 Fiks Party som kan bedre enn vist, og når Flemming først tar turen så tror han ofte på gode muligheter.

V64-5 : 3 Matchpoint Pellini – Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og vi liker strekhester i løp som dette. Debuterte for Robert Bergh sist, og den holdt klart godkjent på en lav 15-tid fra tet. Robert Bergh sine hester er ofte betydelig forbedret andre gangen ut, og ingen bør bli overrasket om denne går 14,0 fra tet. Vi tror på en flott mulighet, og på vår rank står denne soleklart først.

V64-6 : 10 Eye On The Hill – Gikk utvendig for 3 Nouba Mom i sluttrunden sist, og tapte kun knepent. Er tydeligvis på vei mot superformen, og det er merkelig at den er såpass mye mindre enn storfavoritten her. Prøves som en frekkis i jakten på en stor del av «JACKPOTKAKEN».

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.