Gå til sidens hovedinnhold

Solhus skal banke svenskene

En herlig V64Xpress-omgang venter i kveld med tre løp på Jägersro og tre løp på Bergsåker. Bankeren er norsk og kuskes av Atle Solhus.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi er på vei inn i en trav-og galopphelg der det formelig vrimler av jackpotomganger. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Lørdag kveld er det V65-jackpot i Harstad med 383 196 kr ekstra i sekserpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredagen innledes altså med gedigen jackpot i V65-lunsjen fra Boden. Hele 917 639 SEK venter ekstra i sekserpotten. På Jarlsberg er det hele ti på menyen i kveld og merk at V65-spillet har spillestopp kl 18.45. Fra kl 20.30 er det såklart for det nye konseptet V64 Express med seks løp i løpet av seks minutter. I kveld er det Bergsåker og Jägersro som er arrangørbaner.

Kjempeklaff for Snoken i fredagens V65-lunsj i Boden
Det var stor jackpotomgang i fredagens V65-lunsj i Boden og kun ett førstevalg vant. Det var vår banker 5 Mindyourvoice W.F. i V65-5. I V65-6 vant ellevtevalget 13 So Chic og seks rette betalte ut voldsomme 186 321 kr. Vårt systemspillEksperten med fire andeler a kr 1000 suste rett inn og betalte tilbake formidable 203 846 kr.

Også i V4-spillet ble det bra utbetaling i og med at det smalt slik i V4-4 med superoverraskelsen 13 So Chic. Vårt V4-forslag på Nettavisen med innl. pris på kr 468 kr satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 086 kr.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagkveldens V64Xpress. Konseptet V64Xpress skal gå fast hver fredag kveld fremover. Alle de seks V64-løpene skal være unnagjort i løpet av en time og går på to baner. I kveld er det Jägersro og Bergsåker som gjelder. Spillestopp er kl 20.30. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Bankeren er helnorsk og kommer ut i V64-2.

Solhus og Bris innfrir
Hafell Bris har radet opp med kanonprestasjoner hjemme på Leangen i hele år, men måtte gi tapt for en kanongod Vestpol Lodin i sin siste start på Leangen. Falt med flagget til topps i det løpet og har en skreddesydd oppgave foran seg på Bergsåker i kveld. Er veldig flink fra start og fra tredjespor skal det normalt være tidlig tet. Om ikke løpet sist varslet en mulig formsvikt, må det være topp vinnersjanse. 3 Hafell Bris og Atle Solhus blir V64-banker i kveld.

Tjomsland sørger for mer norsk jubel
Alle de tre V64-løpene som kjøres på Bergsåker i kveld er kaldblodsløp og Øystein Tjomsland er på plass. I V64-6 har han med både 4 Våler Nikolai og 8 Nordsjö Odin og velger selv å kuske 4 Våler Nikolai. Har et greit øp på papiret og er en motivert favoritt, men støter på en del bra konkurrenter.

DD-banker fra Untersteiner/Persson
Peter Untersteiner har fortsatt gitt seg selv kuskeforbud, men stallhestene leverer meget bra for tiden. I V64-5/DD-1 sender han ut frontrunneren 3 Pere Ubu som har vunnet åtte av sine ti løp fra tet. Har ikke startet siden vant et V75-løp på Charlottenlund i mai og har vært behandlet siden det. Sprint er hestens klart beste distanse og selv om han møter et par gode konkurrenter, skal det være bra vinnersjanse. 3 Pere Ubu med Stefan Persson som kusk i kveld blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.