Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V64-omgang fra Sverige

Örebro byr på en åpen og spennende V64-omgang denne kvelden. Vår banker dukker opp i et billig løp, og den må ha en stor sjanse å runde samtlige...

(Nettavisen)

Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

Objektene har også satt bra, og på Forus i går ble følgende servert i V75-spillet:

V75-3 : 6 Ingprins (Vår banker mot den nest tyngste favoritten i omgangen, Valle Birken) – Er en helbror til elitehesten Ingbest, og det er nok en traver som Team Tjomsland tror litt på som 4-åring. Gikk helt OK i debuten sist, men det er snart to mnd siden, og ingen bør bli overrasket om den senker seg mye i kveld. Øystein Tjomsland har nok hatt siktet litt innstilt på dette løpet, og med en spennende gjestekusk i Åsbjørn Tengsareid så kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne.

V75-4 : 10 Milan (Vår alternative banker mot den tyngste favoritten i omgangen, Åse Silje) – Har et gaveløp foran seg i kveld, og med den minste flyt så blåser den normalt en gjeng som dette. Spurtet sterkt ute i banen sist, og på klokken stod det 27,6 s 300m med krefter igjen. Så gikk den klart bra etter en grov galopp i et forsøk til Hoppe Derby nest sist, og det løpet ble altså vunnet av Monster Merete… Fjerde sist fullførte den meget fint bak Monster Merete/Valle Borka, og den har gjort mye fine løp på slutten. Er nå betydelig billigere ute, den står i springsporet på tillegget, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. Lar seg neppe stoppe i en feilfri utgave. SPILLES!

V75-6 : 11 Gompens Hønk (Ensom A-HEST, og var kun et 4-valg i spillet) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er i en fantastisk form. Tapte mye på startgalopp nest sist, men gikk strålende i etterkant, og fikk to pluss i kanten av oss. Sist stod den 20m bak 5 Tysvær Mikkel/4 Karmøy Frøya, den tapte mye på galopp vel runden igjen, men kom nok en gang råsterkt tilbake. Viste da 24,5 den siste runden. Var i superform på samme tid i fjor, den blir ikke enkel å stå i mot om den bare skikker seg i kveld, og vi kan ikke gjøre annet enn å stormvarsle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er spennende fra Örebro denne kvelden, og dette er en V64-omgang vi liker. De helt klare bankerne finnes ikke, og her må man rett og slett ta en aldri så liten sjanse. 6 Västerbo Imtheman (V64-3) blir solid kuskeplusset i kveld, den har matchet vel så gode hester som dette, og vår klare feeling er at den runder alt. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 9 Marble Arch – Hadde en billig oppgave sist, og den vant enkelt fra tet da. Gangen før rullet den over i galopp på oppløpet, og det var i tøffe omgivelser. Her er det med få unntak billig i mot, det kan bli dønn riktig fra et perfekt smygspor, og vi tror MYE på denne favoritten i kveld.

V64-2 : 9 Önas Power – Var god i nederlaget mot en såpass bra hest som Marlon Boko nest sist, mens den spurtet sterkt til en knepen seier sist. Dette er en traver vi liker, den utvikler seg flott, og er langt bedre enn det grunnlaget den har på konto. Lar seg rett og slett ikke stoppe i et billig løp som dette?

V64-3 : 6 Västerbo Imtheman – Har en utrolig billig oppgave foran seg denne kvelden, og vi går på den direkte etter pause. Har vunnet 3 av 6 løp i år, og den pleier alltid å være bra etter pause. Glem ikke at den fjerde sist satt litt fast i kulissene i et løp som Moni Viking vant… Har blitt matchet mot bedre hester enn dette, den er solid kuskeplusset med Goop, og den må bare prøves her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 8 Conrads Anette – Har ikke fått vinne hittil i år, men dette er ingen antivinner, og den er i en meget bra form. Spurtet ordentlig bra nest sist, men kom akkurat for sent til å knipe seieren da. Spurtet også meget sterkt sist, og tapte da kun med hals. I kveld er den kuskeplusset med Kontio, og klaffer det bare litt underveis så har denne form til å vinne. SE OPP!

V64-5 : 5 Powerbank – Hadde vi kunne stolt på 4 Vice Versa Diamant, ja, da hadde vi nok banket den. Sist gikk den et helt spinnvilt løp mellom to galopper, men fungerte heller ikke da optimalt. Vår ide er stadig noe bedre enn raden, og har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen. Draskylappene er ikke blitt nappet ned, og vi har likt det vi har fått se. Vær da OBS på at den har møtt knallgode 4-åringer. I kveld møter den en noe billigere gjeng, den blir prøvd skoløs på alle fire for første gang, og er verdt et forsøk. Slår til som en godbit?

V64-6 : 1 In Love Boko – Jogget rundt feltet i en mektig stil sist, og kom til mål med krefter igjen. Har funnet formen nå, den står til for å få et fint innvendig ryggløp, og blir skummel her om den ikke blir fast. Fikser V64-cashen i kveld?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.