Gå til sidens hovedinnhold

Stor travkveld med premiere for V64 Xpress

I kveld braker det løs med PREMIERE for V64 Xpress! Seks løp på kun en time! Moroa er i gang klokken 20.30, og avsluttes 21.30! Du blir vel med oss i jakten på flotte V64-kroner denne kvelden?

(Nettavisen)

Lerum med meget sterke V65-tips i Årjäng - Kr.1 200 ble til Kr.38 540
Undertegnede knallet til med meget solide V65-tips til lunsjomgangen i Årjäng 17. september! Bongen til Kr.1 200 fikk en femmer i den uløselige V65-omgangen, og denne femmeren betalte altså ut feite Kr.38 540,-. På Eksperten ble det en femmer på totalt fem bonger, og bongene kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Følgende info ble servert på et par av nøkkelhestene:

V65-1 : 1 Faste Jerva – Havnet i en elendig rygg sist, men spurtet positivt nedover oppløpet, og på klokken stod det 23,5 s 300m. Glem heller ikke at sist den møtte 4 Hauan Mina (12.6.2021) så stod den 20m bak det som blir storfavoritten i innledningsløpet… Er dessuten sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og vi plukker den med på alt.

V65-4 : 6 Ståle – Dukket opp i ny regi sist, og den er altså kommet inn på stallen til Liv Haslie. Avslørte form direkte, og var ikke tom etter sene luker. Har ganske bra kapasitet, den er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må være spillbar i et billig løp som dette. Kan åpne, sporet passer, og vi roper et stort varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

OBS! Pga strykning på vår banker spiller vi nå bankerfritt. Bongene er meget frekke!

I kveld går altså startskuddet for ATG sin nye storsatsing, V64 Xpress. Det kjøres løp på to baner, og er et tilsvarende konsept som vi har hver onsdag med V86. Forskjellen er at det kun kjøres seks løp, og at alt er over på en time. Moroa starter klokken 20.30, og alt er over klokken 21.30. Vi liker dette konseptet, og det at man kan plukke de seks beste løpene fra to baner gjør at disse omgangene vil by på det beste V64-spillet i uken. Kveldens omgang er svært spennende, og vi banker frekt i jakten på storcashen! 2 Hombre D. (V64-5) var nemlig kun et 2-valg når vi la ut våre tips, men dette skal normalt dreie seg om tidlig tet og slutt. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 9 Apollon De Kacy – I innledningsløpet plukker vi med oss fire hester, og det skal være et solid lås. Ideen har fått tre løp i kroppen etter pause, og så merkbart forbedret ut sist. Huket da hjul som HELPIGG mot oppløpet, tapte all fart, men spurtet så strålende nedover oppløpet. Hadde krefter igjen over mål, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Nå passer distansen bedre, den vil få gratis kontakt i dette lille feltet, og den må være spillbar.

V64-2 : 12 Ferrari Sisu – Har rotet litt på slutten, men den er bedre enn raden, og normalt blåser den rundt en gjeng som dette om den bare fungerer som den skal. Et lite felt er dessuten et klart pluss, og det blir dermed billigere kontakt med de øvrige da. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 6 Västerbo Garonne – Her er det svak klasse på hestene, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Hadde vi hatt toppkusk på vår ide, ja, da kunne vi ha anbefalt et bankerspill. Nå er dog kusken ganske fersk, og da nøyer vi oss med å sette den først. Er behandlet i pausen, og er meget bra på sitt beste. I et løp tidligere i år så blåste den tidlig til tet fra spor 12 i volten, og kom alene til mål. Skal duge godt i grunnlaget sitt, og den må med på alt fra et bra spor i volten.

V64-4 : 4 Kali Smart – Slo de beste hoppene i Sverige sist, og på den utregningen så blir den naturligvis knallhardt betrodd her. Nå meldes det fra Stall Kolgjini at det muligens blir sko på alle fire i kveld, og det vil trekke noe ned. Adrian liker vi dessuten ikke å bankerspille som superfavoritt, og gjør heller ikke det i kveld. En hest som er omtrent like god som favoritten er 11 Alhambra Mail, og glem ikke at sist disse møttes (26.12.2020) så stod Alhambra Mail 20m dårligere til enn hva den gjør nå. Vi regner dessuten med at Dahlen har hesten sin på hugget direkte etter oppholdet da det faktisk er 200 000 til vinneren. DOBBELT A-VALG!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 2 Hombre D. –
(denne ble strøket fredag) Tror vi MYE på i kveld, og normalt skal dette dreie seg om tet og slutt. Sparket oppi en foranliggende konkurrent sist, hadde krefter igjen da, og hadde gått en lav 11-tid uten uhellet. Kanonen Sister Sledge vant det løpet. Gangen før var den ute i et Derbyforsøk, fullførte fint, og gjorde det mot MYE bedre hester enn hva den møter her. Går ned mange klasser når det gjelder motstand nå, den er veldig kjapp fra start, og det vil overraske oss mye om ikke dette dreier seg om tidlig tet og slutt. ALL IN! PS. Kusken er fersk, men har vunnet 3 av 15 løp i år.

V64-6 : 14 Micro Vick – I finalen er det svært jevnt, og mange kan vinne dette løpet med hele 150 000 i førstepremie. Vår ide blir garantert ikke mye spilt, men fakta er at denne er BETYDELIG bedre enn raden, og kan storskrelle med flyt. Den kom sterkt tilbake etter galopp nest sist, og da var den ikke veldig mye mindre spilt enn hva for eksempel 11 Ryssebo La Reine var… Sist spurtet den bra, og kom til mål med litt krefter igjen. Her er den riktig ute i grunnlaget, den duger på sitt beste, og er altså litt spennende i kveld. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.