Gå til sidens hovedinnhold

Superfredag på Jarlsberg

Det skal avvikles hele ti løp på Jarlsberg i kveld. Vår opprinnelige V65-banker er strøket og dermed er dette oppdaterte tips.

(Nettavisen)

Vi er på vei inn i en trav-og galopphelg der det formelig vrimler av jackpotomganger. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Lørdag kveld er det V65-jackpot i Harstad med 383 196 kr ekstra i sekserpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredagen innledes altså med gedigen jackpot i V65-lunsjen fra Boden. Hele 917 639 SEK venter ekstra i sekserpotten. På Jarlsberg er det hele ti på menyen i kveld og merk at V65-spillet har spillestopp kl 18.45. Fra kl 20.30 er det såklart for det nye konseptet V64 Express med seks løp i løpet av seks minutter. I kveld er det Bergsåker og Jägersro som er arrangørbaner.

Kjempeklaff for Snoken i fredagens V65-lunsj i Boden
Det var stor jackpotomgang i fredagens V65-lunsj i Boden og kun ett førstevalg vant. Det var vår banker 5 Mindyourvoice W.F. i V65-5. I V65-6 vant ellevtevalget 13 So Chic og seks rette betalte ut voldsomme 186 321 kr. Vårt systemspillEksperten med fire andeler a kr 1000 suste rett inn og betalte tilbake formidable 203 846 kr.

Også i V4-spillet ble det bra utbetaling i og med at det smalt slik i V4-4 med superoverraskelsen 13 So Chic. Vårt V4-forslag på Nettavisen med innl. pris på kr 468 kr satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 086 kr.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Jarlsberg, der det er hele ti løp på menyen i kveld. Fredag kveld er det hele ti løp på Jarlsberg. Løpsdagen innledes med V5-start allerede kl 17.20, mens V65-spillet har spillestopp kl 18.45. V4-spillet innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.25. Det er flere mulige bankerkandidater i kveldens V65-omgang, min opprinnelige V65-banker er strøket og dette er oppdaterte tips.

All-inn på Hop
Vidar Hop kusker både Thai Swagger og Spicy Future i kveld og kan vinne med begge. Hans aller beste vinnersjanse på forhånd er dog med 1 Canola i V65-5/DD-1. Hun lyktes ikke med å ta seg til finale i Hoppederby, men imponerte med å holde unna for storfavoritten Skate Trix på Jarlsberg for tre uker siden. Da var det 2100 meter, i kveld er det sprint og det er normalt en fordel. I og med at min opprinnelige banker 7 Leroy Schermer er strøket i V65-3, går jeg nå all-inn på 1 Canola både i V65, V4 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Austevoll ny favoritt i V65-3
7 Leroy Schermer var min opprinnelige banker i V65-3, men er altså blitt strøket. Nå blir 11 I'm All Inn og Gunnar Austevoll min klare favoritt. Treåringen til Karoline Solberg har vist flotte takter i sine siste løp og skal ha gode muligheter til å ta karrierens første seier i kveld.

Motivert favoritt i V65-1, men....
4 Alm Herakles tok karrierens første seier på Klosterskogen for en drøy uke siden og pådrar seg et tungt favorittstempel i V65-1, som også er V5-5. Den Lars O. Romtveit-trente fireårsvallaken tok seg greit forbi ledende 5 Rei Sola da og det ligger an til et nytt nappetak mellom den duoen i kveld. Jeg tar også med meg 7 Sirius Djervsamtlige V65-forslag og V5-forslag.

Dalen skal gi favorittduoen kamp
2 Thai Swagger og 7 Southern Mazzarati blir mest krysset i V65-2 og begge har bra vinnersjanse. Men 6 Starstrucked er på vei tilbake i form og gjorde et meget fint løp til andre sist på Bjerke. De tre nevnte hestene skiller seg uansett klart ut i V65-2.

Mye bedre enn raden
Det er mange store favoritter i kveldens V65-omgang og 3 Filly's Fighter er blant dem i V65-4/V4-2. Denne ble strøket tidligere i dag. 5 Spicy Future var mitt objekt i dette løpet uansett. Frode Hamres fireårshoppe er mye bedre enn raden og feilfritt er denne spennende i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott eliteløp avrunder V65
V65-6/V4-4/DD-2 er et eliteløp for kaldblodshester, der startsporene er fordelt etter startpoeng. 11 Brenne Banker burde kanskje holdt unna for Tripsson Ø.K. sist på Bjerke, men gjorde uansett et bra løp til andre. Viste at formen er tilbake etter et par innsatser under pari og er en motivert favoritt i V65-6/V4-4 på Jarlsberg i kveld.