Gå til sidens hovedinnhold

V75-søndag med stor jackpot på Bro Park

Det er ca 3,5 mill ekstra til fordeling i premiepotten i søndagens storstilte V75-omgang på Bro Park.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Søndag er det stor V75-omgang på Bro Park med Stockholm Cup, der er det også jackpot med hele 3 496 547 SEK til fordeling i premiepotten. Søndag kveld er det voldsom V65-jackpot på Leangen. Hele 715 900 SEK ekstra i sekserpotten og det er internasjonalt spill i tillegg. Ergo er det store jackpotomganger både i V75 og V65.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi konsentrere oss om Bro Park og søndagens store V75-omgang med Stockholm Cup som det soleklare sportslige høydepunktet. Spillestopp i V75 er som vanlig på søndager kl 15.00, mens V4-spillet som innledes i V75-4 har spillestopp kl 16.15. Våre galoppeksperter fikset solide penger i torsdagens V65-omgang på Øvrevoll, så får vi håpe tipsformen sitter i over helgen.

Fire andelslag med tosifret utbetaling på Øvrevoll torsdag 16. september
Våre galoppeksperter leverte en flott V65-banker denne torsdagen i I Rest My Case i V65-1 og helgarderte i tillegg V65-4 der sjettevalget 8 Undercolours rensket godt i kuponghaugen. Men måtte opp på de største flate bongene og på systemspillene for å fange 9 Caiado i V65-6. To andelslag med fire andeler a kr 750, ett systemspill med fire andeler a kr 1000 og ett systemspill med ti andeler a kr 400 fikk 6 rette. De andelslagene betalte ut hhv 10 772 kr og 11 228 kr.

Spennende spill og stor sport
Søndag er det klart for årets flotteste løpsdag på Bro Park. Når det i tillegg er nesten 3,5 millioner ekstra i V75-potten, blir det ikke mindre interessant. Vi spiller med to bankere i omgangen, og begge er norsktrente.

V75-1: Duca di Como har startet fire ganger på sanden på Bro Park. Det er endt i fire overlegne seire, i fjor i dette løpet med syv lengder ned til annenhesten Jazz Explosion. Sistnevnte er likevel hardeste utfordrer, som slo Duca di Como på Jägersro i mai. Da var Duca di Como syk, mens han på den norske Derbydagen viste at alt er i orden. Normalt vinner 5 Duca Di Como V75-1 og han blir vår ene V75-banker.

V75-2: Seks knallgode toåringer møtes. 3 Mystery Night og 2 Chiefof Comanches er to sterke norske kort, og vi står på disse to på de to minste V75-forslagene. Men vi føler oss ikke helt sikre. 6 Last Horaah kommer fra England med flott form, og 1 Princeton Graduate vant debutløpet med ti lengder.

V75-3: Her setter vi 9 We Got the Boss først. Annike Bye Hansen trener, og hun vant to av to løp på Øvrevoll torsdag. Vår favoritt ga stjernen Valence hard kamp i siste start, så dette ser spennende ut. Det er i utgangspunkt et veldig åpent løp, men vi har følelse for 6 Youonlyliveonce (flott comeback sist) og 3 Buddy Bob (tre seire av fem på nettopp Bro) i tillegg til favoritten

V75-4/V4-1: De beste hoppene møtes. 12 Nouvelle Lune har det høyeste formtallet, men har aldri helt slått til på Bro. Vi tror det blir jevnt mellom flere og aner en overraskelse. Se opp for 7 Takeko, en treåring som blir bedre og bedre. 10 Silent Night er nok den beste hesten, men har kun en start siden februar i Dubai. Vi står på seks hester i V75-spillet, men i V4-spillet tar vi med alle 12 på de fleste forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/V4-2: Her starter tre treåringer mot ni eldre hester. Treåringene i år holder bra klasse og har flere ganger slått de mer erfarne. 3 Noble Justice var bra på for lang distanse i Norsk Derby. og får et knepent tips foran 5 Natasha Romanova og 2 Like a King og vi velger å stå på disse tre i V75-spillet.

V75-6/V4-3/DD-1: Det meste er sagt om 8 Square de Luynes. Vant Stockholm Cup suverent både i 2019 og i fjor. Er i følge trener Niels Petersen klart bedre i år, da han har vært skadefri. Vi spiller 8 Square de Luynes banker både i V75, V4 og bruker selvsagt også hesten som DD-banker. For dem som vil gardere, er kanskje 4 Red Verdon fra England aktuell.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-7/V4-4/DD-2: En lynrask sprint avslutter V75-omgangen. Norske 3 Could Be King og 5 General de Vega tror vi ender i toppen, men det er jevnt. 1 Mighty Gurkha har møtt toppsprintere i England og må tas på alvor. 9 Corinthia Knight vant løpet i 2019 og trives på Bro.