Gå til sidens hovedinnhold

Vi spiller bankerfritt i V4-lunsjen på Axevalla

Spennende V4-omgang til lunsj, og dette er en omgang med stort potensial! Vi jakter flotte lunsjkroner med frekke bonger! Du tar vel rygg?

(Nettavisen)

Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

Objektene har også satt bra, og på Forus i går ble følgende servert i V75-spillet:

V75-3 : 6 Ingprins (Vår banker mot den nest tyngste favoritten i omgangen, Valle Birken) – Er en helbror til elitehesten Ingbest, og det er nok en traver som Team Tjomsland tror litt på som 4-åring. Gikk helt OK i debuten sist, men det er snart to mnd siden, og ingen bør bli overrasket om den senker seg mye i kveld. Øystein Tjomsland har nok hatt siktet litt innstilt på dette løpet, og med en spennende gjestekusk i Åsbjørn Tengsareid så kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne.

V75-4 : 10 Milan (Vår alternative banker mot den tyngste favoritten i omgangen, Åse Silje) – Har et gaveløp foran seg i kveld, og med den minste flyt så blåser den normalt en gjeng som dette. Spurtet sterkt ute i banen sist, og på klokken stod det 27,6 s 300m med krefter igjen. Så gikk den klart bra etter en grov galopp i et forsøk til Hoppe Derby nest sist, og det løpet ble altså vunnet av Monster Merete… Fjerde sist fullførte den meget fint bak Monster Merete/Valle Borka, og den har gjort mye fine løp på slutten. Er nå betydelig billigere ute, den står i springsporet på tillegget, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. Lar seg neppe stoppe i en feilfri utgave. SPILLES!

V75-6 : 11 Gompens Hønk (Ensom A-HEST, og var kun et 4-valg i spillet) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er i en fantastisk form. Tapte mye på startgalopp nest sist, men gikk strålende i etterkant, og fikk to pluss i kanten av oss. Sist stod den 20m bak 5 Tysvær Mikkel/4 Karmøy Frøya, den tapte mye på galopp vel runden igjen, men kom nok en gang råsterkt tilbake. Viste da 24,5 den siste runden. Var i superform på samme tid i fjor, den blir ikke enkel å stå i mot om den bare skikker seg i kveld, og vi kan ikke gjøre annet enn å stormvarsle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er ikke helt lettløst på Axevalla denne torsdagen, og ingen bør bli overrasket om dette gir meget bra betalt. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 10 Cadiz – Fullførte bunnsolid etter en kjapp sluttrunde i Danmark sist, og den kommer til Sverige med stigende form. Sporet og distansen passer dessuten perfekt, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Er en motivert tipsener som også vi tror mye på.

V4-2 : 7 The Fastlove – Er betydelig bedre enn raden, og sist var den altså ute i et forsøk til Derbystoet. Viste 12,2/1700m etter tidlig galopp, og da satt den også fast over mål. Her er den langt billigere ute, og sjansene må være fine om det bare klaffer litt underveis. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 11 Love Rund Out – Interessant løp hvor det er jevnt, og få er sjanseløse. Vår ide har utviklet seg fint, og vi likte den etter pause sist. Ble da hengt opp i sporene innledningsvis, ble så bakket sist, men spurtet ordentlig bra i kulissene, og hadde krefter igjen over mål. Møter riktig motstand nå, og den kan felle alt nedover det lange oppløpet. OBS! Glem heller ikke 12 Goodlookin Pepper som ble sjenert med krefter igjen nest sist, og som spurtet sterkt sist. Ligger veldig i skorpen, og må passes!

V4-4 : 8 Dominic Wibb – Er svært grunnkapabel, og gjør her en spennende start etter pause og behandling. Har trent 15/2100m, og man er ordentlig fornøyd med den i jobbene. Skal gå med sko på alle fire, men det er fakta på den balansen den har gjort sine beste løp. Har en god sjanse om den bare henger sammen, og den er spillbar i et løp som dette.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.