Stinn brakke fra start hos Hamar Padel - tenker allerede på utvidelse

SUKSESS: Det har ikke vært mange minutter uten aktivitet etter at Hamar Padel åpnet på fredag. Mattis Sydhagen (t.h)  og Patrick Thoresen eier foretaket sammen med Christer Stramrud og Nikolai Mathisen, og nå tenker de på å utvide.  Foto/montasje: Frank Morgan Bakken

SUKSESS: Det har ikke vært mange minutter uten aktivitet etter at Hamar Padel åpnet på fredag. Mattis Sydhagen (t.h) og Patrick Thoresen eier foretaket sammen med Christer Stramrud og Nikolai Mathisen, og nå tenker de på å utvide. Foto/montasje: Frank Morgan Bakken

Hamar Padel fikk en kjempestart med stinn brakke både lørdag og søndag. Gutta bak det nye ballsporttilskuddet er sikre på at dette vil forbli ettertraktet og tenker allerede på utvidelse.

DEL

Det var Nikolai K. Mathisen, Knut Christer F. Stramrud og Mattis Sydhagen som startet opp firmaet Hamar Padel, men etter hvert fikk de Patrick Thoresen med på laget. Hockeyspilleren prøvespilte bana på fredag og tok sånn sett startetappen på det som skulle bli en fenomenal helg for Hamar Padel.

– Vi fikk en fantastisk start. Det var helt fullbooket lørdag og søndag, og nesten helt fullt mandag og tirsdag også. Det er fullt kjør her til kl. 23 på kvelden, sier Mattis Sydhagen.

Han tror ikke det kun er nyhetens interesse.

– Dette kommer til å bli populært både for de i Hamar og de fra plassene rundt her, sier han.

Ønsker å utvide

I anlegget i Kolltjernvegen rett ved Rush trampolinepark er det en bane hvor det kan spilles double og en hvor det kan spilles singlekamper. Sydhagen kan fortelle at de allerede har begynt å se på mulighetene for å utvide.

– Vi ville starte litt i det små og få på plass det elementære, men vi ser nå at det er liten grunn til å holde tilbake. Om vi får med oss Utstillingsplassen Eiendom på det ønsker vi å få i stand en utendørsbane rett på utsiden av hallen her. Aller helst en med tak slik at det går an å spille når det regner også. I tillegg kikker vi på flere alternativer innendørs, men det er ikke så mye som er egnet, sier han.

Plass til flere

Om ikke lenge åpner et tilsvarende tilbud på Espern, men Sydhagen frykter ikke at de skal slå beina unna hverandre.

– Dette kommer til å bli så populært at det er plass til to aktører som attpåtil er på hver sin side av byen. Vi er veldig fornøyd med beliggenheten vår for det bor masse folk rundt her, sier han.

Koronavennlig

Sporten har blusset opp voldsomt i år, i takt med at annen idrett har skalert ned aktiviteten.

– Når treningssenter stenges ned og det ikke tillates breddeidrett er det mange som tyr til padeltennis. Her blir det ikke store ansamlinger folk og de som spiller holder naturlig avstand, sier han.

Fra nyttår lanseres det for øvrig en bedriftsserie i padel i samarbeid med Bedriftsidretten Innlandet.


Artikkeltags