OL-Amfi'n blir til CC Amfi

SKIFTER NAVN: Her fra historiens første Champions Hockey League-kamp i Hamar OL-Amfi - som nå blir til CC Amfi.

SKIFTER NAVN: Her fra historiens første Champions Hockey League-kamp i Hamar OL-Amfi - som nå blir til CC Amfi. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

CC har inngått en ny stor sponsorkontrakt med Storhamar Ishockey. Det betyr bytte av hallnavn og at det i januar kommer en splitter ny kube på plass oppe i taket.

DEL

Ifølge Hamar Arbeiderblad har avtalen mellom CC og Storhamar en total verdi på seks millioner kroner.

Den nye kuben koster 3,5 millioner kroner og ifølge avtalen skal CC betale denne over sju år. I tillegg har de sikret seg hallnavnet i ti år.

Nå venter partene bare på at HOA formelt skal godkjenne avtalen.

– CC har alltid vært en god venn av oss. Det har de vært helt fra 80-tallet. Nå har vi blitt enda bedre venner. John Nichlas Hage tok kontakt med meg i denne saken og vi gikk i gang med å se på hvordan vi kunne gjøre klubben sterkere på lang sikt, sier Njål Berge til avisen.

Nå kommer også Berge til å være mer involvert enn han først hadde tenkt.

– Vi vil at det skal drives bra, så det er viktig at for oss at de er med videre, sier CCs John Niclas Hage.

Avtalen betyr også at de fattige fetterene som spyttet tre millioner kroner inn i klubben etter hvert får igjen pengene sine.

At vi får en avtale for både hallnavnet og ny kube er julekvelden og nyttårsaften på en gang. Jeg kan også si at hadde vi måttet velge, hadde valget blitt kube, sier Berge til HA.

Nå håper både Berge og Hage at Storhamar vil nyte godt av avtale i mange år fremover og stabilisere seg som en toppklubb for hele regionen.

Artikkeltags