Jensen: - Vi fikk litt å tenke på

Storhamar-Vålerenga

Storhamar-Vålerenga Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

(Storhamar - Vålerenga 0-2) Joakim Jensen og Storhamar vet at Vålerenga spilte, som så mange andre lag vil gjøre mot Storhamar i år, under fredagens kamp. Derfor skaper tapet ekstra hodebry.

DEL

Storhamar hadde lite å by på i serieåpningen mot erkerival Vålerenga.

- Vi tapte nesten hundre prosent av duellene på isen, og klarte ikke sette opp tempo. I tillegg slurver vi i egen sone. Vi klarte ikke helt å knekke koden på hvordan Vålerenga spilte, forteller Joakim Jensen etter 2-0 tapet.

- Kom oss ned på jorda nå

I høst har Storhamar møtt god motstand i CHL, men der har de også vært underdogs og møtt lag som spiller på en annen måte.

- Vi fikk litt å tenke på nå, fordi vi vet at sånn Vålerenga spilte i dag er det mange av lagene som møter oss i år som kommer til å spille. De spilte smart, var defensivt gode og tighte og grep sjansene da de kom. Vi må klare å lede kampene med pucken. I dag ble vi puslete, sier Jensen som også inrømmer at laget kanskje trengte å våkne litt etter all den positive oppmerksomheten som har vært rundt klubben den siste tiden.

- Vi fikk oss en på kjeven nå, etter å ha spilt bra mot veldig god motstand tidligere i høst. Vålerenga tok lufta ut av ballongen nå, og sørget for at vi kom oss ned på jorda igjen.

Det var ikke bare tapet som svidde fredag kveld, men også måten laget opptrådte.

- Vi må respondere på dette allerede tirsdag. Da må vi vise at vi ønsker å være med der oppe i år.

Annulert VIF-mål

Storhamar virket tunge de første 20 minuttene av kampen. Det var gjestene fra Oslo som kom best i gang, da deres mål ble annulert kun 18 sekunder ut i kampen. Etter det annulerte målet ble det en stillingskrig.

Storhamar fikk imidlertid muligheten til å ta ledelsen da Vålerenga fikk kampens første utvisning med drøyt sju minutter igjen av første periode. Power playet klarte ikke hjemmelaget å utnytte, men kun 20 sekunder etter at Vålerenga var fulltallige ble det ny utvisning til gjestene.

Heller ikke denne muligheten klarte Storhamar å ta vare på. De skapte også lite i periodens siste overtall som kom helt på tampen.

Andre periode starter på samme vis som første periode. Storhamar fikk til lite spill, og det ble mer Vålerenga. Denne perioden endte imidlertid også målløs.

Siste periode ble mer underholdene enn de to første, men langt verre for hjemmelaget. Vålerenga tok ledelsen 1-0 da kampen var snaut 48 minutter gammel. Jonas Oppøyen satte den for gjestene.

Snaut tre minutter før full tid ble vondt verre for Storhamar da Filip Gunnarsson satte punktum med sin 0-2 scoring.

Kampfakta

Storhamar – Vålerenga 0-2 (0-0, 0-0, 0-2

4996 tilskuere

MÅL:

1. periode: Ingen.

2. periode: Ingen.

3. periode: 0-1 (47.53) Jonas Oppøyen (Martin Laumann Ylven, Tobias Lindström), 0-2 (57.11) Filip Gunnarsson (Andreas Frisk, Morten Ask).

Dommere: Ole Stian Hansen, Lillehammer, Tor Olav Johnsen, Manglerud Star.

Utvisninger: Storhamar 2 x 2 min. Vålerenga 4 x 2 min.

Se kampen i bilder her

Artikkeltags