Sjekk de vanvittige jubelscenene

Artikkelen er over 4 år gammel

Erik "Mester'n" Kristiansen tok seiersropet i Storhamar-garderoben etter at de gul/blå tok sin andre europeiske storskalp på like mange dager.

DEL

Første ble Sparta Praha banket 3-2 i O2-Arena etter at kaptein Christian Larrivée satte seiersmålet bare sekunder før slutt.

Lørdag kveld var iskrigerne fra Hamar vest på tokt igjen. Denne gangen i Sveits, mot Geneve-Servette, som aldri hadde tapt en hjemmekamp i CHL og som spilte åttendedelsfinale i fjor.

3-0 sto det etter tre gange tjue minutter og kun de med gul/blå-drakt som hadde tatt turen fra Hamar jublet blandt de drøyt 4.000 på tribunen.

– Vi har store muligheter til å gå videre, og det er utrolig moro. Jeg er utrolig stolt av gutta i dag, iskrigerne mine. Vi har spilt to kamper på to dager med mye reising og forsinkelser, men vi sto sammen som et lag. Flere av gutta går rundt med isposer etter å ha dekket skudd, sier trener Alexander Smirnov til Hamar Arbeiderblad.

Lørdagens sterke seier betyr at Storhamar nå har seks poeng og topper mesterligaens gruppe M. Laget har én kamp igjen å spille. Blir det poeng der, er plassen i cupspillet sikret. Samtidig kan det også bli avansement ved tap, avhengig av hvordan den avsluttende kampen mellom Servette og Sparta Praha ender.

Gustafsson ble kåret til hedmarkingenes beste spiller lørdag.

Under kan du se de elleville jubelscenene etter bragdene i Europa.

Noen utdrag fra Twitter:

Fansen hyller Storhamar i Sveits

Mester'n tar kampropet

Sjekk livet i gatene i Sveits

View this post on Instagram

😊😊😊

A post shared by Storhamar Supporter Union (@silsupporter) on

Artikkeltags