Storhamar gir damene fri inngang

VIL HA DAMER PÅ KAMP: Storhamar mener selv de har bra med damer på kampene, men gir nå en ekstra gulrot.

VIL HA DAMER PÅ KAMP: Storhamar mener selv de har bra med damer på kampene, men gir nå en ekstra gulrot. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

For å sette pris på den kvinnelige andelen av supporterne gir Storhamar alle damer og jenter gratis inngang til kampen mot MS på torsdag.

DEL

- Inntrykket mitt er at vi har veldig bra med damer og jenter på kamp i Amfi'n, men vi vil sette litt ekstra stas på de i denne kampen, sier administrasjonsleder, Maren Lerfald-Hagen Stensby.

19. november kommer tabellnabo Manglerud Star på besøk – en kamp klubben frykter kan bli dårlig besøkt etter de svake sportslige resultatene den siste tiden.

Sviende tap mot Knights

Spesielt svei tapet mot Kongsvinger på lørdag og det beskrives som sesongens største overraskelse så langt.

Kongsvinger lå under 0-2, men kom tilbake og vant svært overraskende 4–3 etter spilleforlengelse. Storhamar ledet både 2–0 og 3–2 mot jumboplasserte og fortapte Kongsvinger, men hjemmelaget kom tilbake og utlignet til 3–3 ni minutter ut i tredje periode. Simon Nielsen ble den store hjemmehelten med sin matchvinnerscoring tre minutter ut i spilleforlengelsen.

Seieren er Kongsvingers første topoenger denne sesongen. Totalt har laget seks poeng og 14 tap. For Storhamar er situasjonen helsvart. Tapet mot Kongsvinger er lagets fjerde strake, og de ligger nå på sjetteplass med 24 poeng.

Gir damene er gulrot til å komme

Lerfald-Hagen Stensby tror at dette er en kamp den gjengse kvinnelige Storhamar-supporter kan komme til å droppe, og klubben har derfor lagt en gulrot med gratis inngang i potten for å trekke damene til hallen.

Klubben trenger nå ell den støtte de kan få, om de nå skal klare å snu den svært negative trenden de er inne i.

- Vi ønsker flest mulig folk til hver eneste kamp.

Storhamar har et snitt på 3,530 tilskuere i Get-ligaen denne sesongen.

- Kommer det også en gratiskamp for gutta?

- Det kan det godt hende at det gjør. Vi ønsker ikke å forskjellsbehandle, så kjører vi med damene først, sier Maren Lerfald-Hagen Stensby.

Foto:

Artikkeltags