Gå til sidens hovedinnhold

Storhamars mesterligaeventyr er over

Artikkelen er over 3 år gammel

Storhamar klarte ikke stikke av med kvartfinalebilletten i mesterligaen i ishockey etter 2-3-tap mot svenske Skellefteå tirsdag.

(Østlendingen)

Storhamar var i ferd med å rakne i midtperioden, men kom kraftig tilbake og sikret sterke 4-4 mot Skellefteå i første åttedelsfinale på Hamar.

Dermed var kampen om avansement helt åpen før returoppgjøret. Storhamaryppet seg lenge, men 0-2 i andre periode ble skjebnesvangert.

Storhamar tok kommandoen på borteis etter bare fem minutter da Steffen Thoresen straffet en snublende Skellefteå-spiller i overtall, men Juhamatti Aaltonen utlignet raskt da svenskene var én spiller mer.

Utvisninger var skummelt i Sverige tirsdag, og Joel Johansson sørget for at Storhamar ledet 2-1 før midtperioden med en kanon av et skudd etter tolv minutter.

I andre periode ble det tyngre for Storhamar. Bud Holloway scoret to mål på rappen, det første mens hjemmelaget var i overtall, og kampen var snudd.

Patrick Thoresen fikk sjansen alene med keeper med seks minutter igjen av tredje periode, men mislyktes og det endte med 2-3-tap.

Mathis Olimb klarte ikke komme på poenglista for Skellefteå mot sine landsmenn tirsdag, men kunne juble for avansement.

Skellefteå – Storhamar 3-2

Mesterligaen ishockey (CHL) tirsdag, åttedelsfinale 2. kamp:

Skellefteå – Storhamar 3-2 (1-2, 2-0, 0-0), 7-6 sammenlagt

1524 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (5.18) Steffen Thoresen (Mikael Zettergren), 1-1 (9.16) Juhamatti Aaltonen (Bud Holloway, Oscar Möller), 1-2 (12.26) Joel Johansson (Victor Svensson, Robin Dahlstrøm).

2. periode: 2-2 (28.09) Holloway (Möller, Aaltonen), 3-2 (31.42) Holloway (Jimmie Ericsson, Emil Djuse).

3. periode: Ingen.

Utvisninger: Skellefteå 5 x 2 min., Storhamar 3 x 2 min.

 

Kommentarer til denne saken