Gå til sidens hovedinnhold

Fortsetter å sykle for barna

Artikkelen er over 6 år gammel

Roger Søreng Likvern syklet Hamar – Trondheim – Hamar til inntekt for syke barn. Nå planlegger han ny tur.

Han kom i forrige uke hjem fra den fire dager lange sykkelturen fra Hamar til Trondheim og tilbake til Hamar igjen. Sykkelturen har gitt han god motivasjon til å fortsette det gode initiativet.

– Denne turen har bare motivert meg til å satse mer. Det har vært en veldig fin vitamininnsprøytning, sier Roger til Hamar Dagblad.

Det tok ikke mange dagene fra turen var avsluttet til han var tilbake på sykkelsetet.

LES OGSÅ: Han sykler for syke barn

Sykler i 12 timer

For å avslutte prosjektet som har gått ut på å samle inn penger til barneavdelingen på Rikshospitalet har Roger bestemt seg for å sykle en 12-timers seanse på en sykkelmølle på Stortorget foran kinoen. Dette er foreløpig planlagt til å skje 15. august.

– Fram til nå har jeg klart å samle inn godt over 10.000 kroner, og det er fortsatt noen som ønsker å gi. Sykkelstuntet på Stortorget blir en slags avrunding av sykler for syke barn 2015-prosjektet, sier Roger, og legger til at planen for 2016 allerede er lagt.

Til nyfødtavdelingen

Til neste år blir det en litt lengre tur. Ruta blir ned til Sørlandet, over til vestlandet, innom Stavanger og tilbake over fjellet via Notodden.

– Det blir en større tur, men den blir også over flere dager. Den turen jeg har vært på nå har gitt meg så stor inspirasjon. Jeg har møtt så mange hyggelige mennesker, og det er flere som har sagt at de ønsker å være med på turen til neste år, smiler en fornøyd Roger.

Turen han legger ut på i 2016 har han planlagt at skal gå til inntekt for nyfødtavdelingen på Ullevål.

En årlig tradisjon

Han håper at dette blir en årlig tradisjon. For hans egen del er det en god måte å holde treningsmotivasjonen oppe igjennom vinteren. Å kunne bidra til noen som trenger det gjør følelsen ekstra god.

– Jeg kommer til å gjøre dette så lenge jeg har helse til det, sier Roger, og ønsker at de som vil være med tar kontakt snarest så de kan involveres i planleggingen.