Gå til sidens hovedinnhold

Fem personer til sykehus etter kollisjon på E6

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag klokken 12.05 meldte politiet om en kollisjon på E6 i Stange. En bil kjørte inn i en annen foran, og fem personer ble sendt til sykehus.

(Østlendingen)

Kollisjonen var en påkjørsel bakfra rett før Kolomoen.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 11. februar

Nødetater er på vei til stedet.

Påkjørselen skjedde på E6 i nordgående retning, og to biler var involvert, opplyser politiet.

– Det er seks personer som er involvert i ulykken. Ingen av de skal være alvorlig skadet, men fem av dem er sendt til Hamar sykehus, sier operasjonsleder Kjartan Waage til Østlendingen.

De fem personene som er sendt til sykehuset satt i bilen som kjørte på en bil foran. Det var en familie med to voksne og tre barn.

– Det er familien på fem som er sendt til Hamar sykehus. Det skal som sagt ikke være snakk om alvorlige skader, men mer en sjekk. Det ble klaget på smerter i nakke og rygg, opplyser Waage.

Klokken 12.45 var det bilberging på stedet, og operasjonslederen sier at trafikken på stedet har gått greit stort sett hele tiden.

– Har politiet tatt noe førerkortbeslag i forbindelse med ulykken?

– Nei, vi har ikke kommet så langt enda. Vi må foreta litt avhør av vitner, og få litt mer oversikt over situasjonen før vi går videre med det.

Klokken 15.33 informerte politiet at føreren av bilen som kjørte inn i den andre bilen har fått sitt førerkort beslaglagt.

Les også

Kvinne i 30-åra mistet livet på E6

 

Kommentarer til denne saken