Gå til sidens hovedinnhold

Tre nye Karantene Scene-artister

Artikkelen er over 1 år gammel

Ole Edvard Antonsen er blant de tre nye artistene som får prøve seg på Karantene Scene.

- For meg personlig er det å få være utøvende musiker og å få spille live for et publikum en helt grunnleggende og eksistensiell del av livet mitt. Det har det vært siden første gangen jeg spilte for fullt hus i Hamarhallen som sjuåring for akkurat 50 (!) år siden, og jeg får nærmest abstinens hvis det går for lang tid mellom opptredenene, skriver Ole Edvard Antonsen i pressemeldingen.

- Jeg gleder meg veldig til fredagens konsert på Festiviteten Bar & Scene, samtidig som jeg har en noe ambivalent følelse. Først og fremst gleder jeg meg veldig til å spille med mine musikere, samtidig som jeg vet at det kommer til å bli veldig annerledes og rart uten den interaktive delen man opplever med et publikum i salen.

Ole Edvard Antonsen er en av tre artister som får prøve seg.

Først ut er imidlertid Trond Svendsen & Tuxedo. De spiller torsdag.

De skulle feire bandets fem første år med en konsert med gjester og live-innspilling i Hamar Teater. Men det blir det ikke noe av, i alle fall ikke i mai. Konserten kommer senere, av grunner alle er kjent med. Bandet rakk å gjøre to konserter i vinter før det var bråstopp for konsert- og festivalsesongen 2020.

Lørdag gjester Silje Nergaard scenen. Hun har innledet et spennende samarbeid med jazzpianisten Espen Berg, som blant annet fikk Moldes Jazzstipend i 2016 og regnes som en pianist i verdensklasse.

Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale, blant annet Be Still My Heart, The Waltz, Japanese Blue og ikke minst Tell me Where You’re Going. Dette samarbeidet har resultert i albumet Japanese Blue, som slippes i 2020 i anledning Silje Nergaards 30 - årsjubileum som artist.

Karantene Scene» samler lokale artister og band til å gjøre digitale konserter, nå som Korona situasjonen hindrer disse artistene og bandene til å spille tradisjonelle konserter – med publikum.

Konsertene går live fra Festiviteten Bar & Scene, uten publikum og overføres via Youtube - rett hjem i de private hjem.