En frustrert kunde har skrevet inn på Facebook-siden til Fresh Fitness Hamar at det er merkelig at senteret ikke går ut med informasjon om at de ikke har åpnet ennå, selv om hun har meldt seg inn.

Men de som kjører forbi Lefdal har sett at det ikke har vært noe byggeaktivitet inne i bygget. Det er langt fra noe som tyder på at et treningssenter er på vei.

Likevel, på nettsidene til Fresh Fitness søker man fortsatt etter personlig trener i Hamar.

– Det er riktig at vi ikke har åpnet på Hamar. Det har oppstått noen problemer som vi forsøker å løse, sier administrerende direktør i Fresh Fitness Norge, Paal Hansem.

– Kommer det noe treningssenter?

– Jeg vil ikke si så mye annet enn at vi er i dialog med utleier. Så får vi prøve å få til en løsning, sier Hansem.

Det var så sent som i slutten av desember at Fresh Fitness gikk ut og sa at de ville etablere senteret i Hamar innen desember. Det skulle bli det 36. senteret i kjeden, som startet opp i 2010 og som nå har vokst til hele 48 sentre i Norden.

Hamar-senteret skulle bli på 1.300 kvadratmeter, og man gikk aggressivt ut om at de skulle bli best på pris.

– Hva har gått galt?

– Det ønsker jeg ikke å si noe om, men skulle vi ha hatt et senter i gang så måtte det ha vært klart i desember. For det er jo veldig mange folk som melder seg inn i treningssentrene i januar. Å åpne et treningssenter litt utpå året er nok litt tøffere, sier Hansem.