Gå til sidens hovedinnhold

Frivillighet i handling

Thomas Langeland Jørgensen

Leder i Hamar Arbeiderparti

Følg på: Facebook

Artikkelen er over 6 år gammel

Hamar Arbeiderparti har de siste fire årene, i godt samarbeid, styrket den frivillige sektoren i Hamar.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi har blant annet styrket Hamar frivilligsentral, Velferdsentralen for eldre og startet opp kommunens egen ”Frivillighetens dag”, hvor alle lag og foreninger kan vise seg frem for kommunens innbyggere. Gode rammevilkår for de som driver med frivillighet er en viktig sak for oss.

Frivillige organisasjoner, pårørende og andre innen blant annet kultur og idrett er viktige bidragsytere for å kunne gi innbyggerne gode tjenester og gode tilbud på fritiden. For eksempel er barneidrett og kulturaktiviteter for barn og unge drevet av mye god frivillighet, og en enorm innsats av mange foreldre. Vi mener at relativt beskjedne midler utløser frivillig arbeid tilsvarende et titalls stillinger i kommunen.

På lista til Hamar Arbeiderparti stiller 42 kandidater som alle har bidratt mye, og mange som fortsatt bidrar til det frivillige arbeidet i Hamar. Vi har kandidater som er engasjerte som trenere, tilretteleggere og foreldrekontakter i håndball, fotball, orientering, kunstløp, ishockey, skateboard, musikk, korps, langrenn, foreldreutvalg, dugnader, velforeninger, bistand og mye annet. I tillegg legger vi ned mange timers innsats i det politiske arbeidet – og det er derfor vi stiller til valg. Vi vil – stort sett på fritiden – gjøre vår innsats for å sørge for at Hamar blir et enda bedre sted å bo og leve!

Ønsker dere handling i frivillighetspolitikken, utført av innbyggere med både politisk erfaring og til sammen lang erfaring fra ulike lag og foreninger? Ja da er Hamar Arbeiderparti partiet du bør stemme på 14. september.