Gå til sidens hovedinnhold

Arbeiderpartiet gir muligheter i Vangsbygda

Artikkelen er over 6 år gammel

Gode tettsteder, landbruk, skogbruk, natur og friluftsliv – det gir muligheter i Vangsbygda. Sammen med kvalitetene i sentrum og Mjøsa, gjør Vangsbygda Hamar til et attraktivt bosted.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hamar Arbeiderparti ønsker å videreutvikle tettstedene Ridabu, Hjellum, Ilseng, Ingeberg og Slemsrud med flere boliger, servicefunksjoner og en naturlig fremvekst av detaljvarehandel. Samtidig skal tettstedene ha gode kollektivtilbud, gode skoler og barnehager, og friluftsområder.

Vangsåsen og Hedmarksvidda er, i tillegg til Mjøsa, regionens viktigste områder for rekreasjon. Vi ønsker å tilrettelegge for en videre utvikling av områdene for friluftsliv, hytteliv, idrett og folkehelse. Vi vil samarbeide med Vang allmenning og nabokommunene om en langsiktig planlegging og forvaltning av området til beste for innbyggerne og gjestene.

Vangsbygda har mange kvaliteter som er viktig for utviklingen av Hamar kommune. For oss er det viktig at kommunen synliggjør og fremhever mulighetene i Vang.

- Vi vil derfor lage en egen kommunedelplan for Vangsbygda.

- Vi vil legge til rette for mer boligutbygging i tettstedene i Vang.

- Vi skal jobbe aktivt med Hedmark fylkeskommune om flere gangveier i Vang

- Vi vil prioritere flere lyspunkter langs veier og gangfelt i Øvre Vang og Ingeberg

- Vi vil sikre videre utbygging av bredbånd til alle i samarbeid med fylkeskommunen

- Vi skal støtte driften av Hedmarken Turistløyper

Hamar Arbeiderparti stiller mann- og kvinnesterke opp for Vangsbygda til kommunevalget. Hvis handling teller mer enn fagre ord og postnummer der vi bor, så er Arbeiderpartiet ditt valg 14. september.