I tillegg er Elton Johns «Goodbye yellow brick road» og klassikeren «At last» også spilt inn. Innspilling av videoen ble gjort på Festiviteten i sommer, og det er altså også stedet for fredagens premiere.

I tillegg til disse tre nye utgivelsene vil det bli en mini-konsert med svisker fra populærmusikken. Sangene er spilt inn i Studio 19 i Hamar og videoen er filmet av Øyvind Saugerud i Hyena film.

En rekke statister fra Hamar er også med i filmen sammen med lokale musikere.

– Vi fikk ikke ha vanlige øvelser i vår da koronaen brøt ut Vi måtte dele koret opp i grupper, og vi var en og en stemmegruppe på fem sangere hver sin gang i studio. Det er viktig å holde igang aktiviteten i koret, og vi er kjempestolte av å ha fått til både video og spilt inn tre nye sanger. Disse vil nå også bli lansert på det fleste digitale plattformer i verden. Vi har et svensk distribusjonsselskap som hjelper oss med dette, og alle våre CDer og produksjoner ligger nå ute på nettplattformer, forteller Linn Therese Kohmann, leder i Damenes Aften.

På konserten fredag er Lage Thune Myrberget med på trommer, Fred Dalbakk på gitar, Øystein Utby gitar og Erland Dalen på piano og som dirigent for Damenes Aften. Det er lagt ut 90 billetter for salg så her er det førstemann til mølla.

Billetter fåes kjøpt via nettsiden til Damenes Aften og Festiviteten. Alle smittevernshensyn er godt ivaretatt.