Annonsørinnhold fra Amedia og Spray

Hva er dette?

Bli sett i Innlandet!

Nye undersøkelser viser at vi leser lokalaviser mer enn noen gang. Med innholdsmarkedsføring og annonser hos oss har du aldri vært mer synlig.

Annonsørinnhold fra

Oppland Arbeiderblad, Avisen Hadeland, Østlendingen, Ringsaker Blad, Hamar Dagblad, Glåmdalen og Arbeidets Rett opplever stor pågang av lesere i Innlandet for tiden. Krisetiden vi står i har vist at folk har tillit til og bruker sin lokalavis.

- Jeg tror aldri det har vært viktigere å bruke lokale medier til markedsføring enn det er nå, sier salgsdirektør i Romerike/Innlandet, Thomas Edvardsen.

I disse tider er folk spesielt opptatt av hva som skjer i nærmiljøet.

Når vi snakker om folks helse, et næringsliv under særdeles hardt press og en atmosfære av usikkerhet, så er tillit enormt viktig. Enten det er i papiravisa eller på nett kan kunder og lesere være trygg på at informasjonen som gis i våre kanaler er korrekt og sannferdig.

Kontakt oss!

Vil du vite mer om innholdsmarkedsføring?
Kontakt oss! Epost: marthe.stenberg@amedia.no eller elise.ratvik@amedia.no. 

- Det gjør også våre kanaler enormt viktig for markedet. I slike tider som dette vil du ikke ha din markedsføring i et miljø som ikke er til å stole på. Det vil smitte over på din egen merkevare og troverdighet, sier Edvardsen.

Med annonser og innholdsmarkedsføring i Amedias lokalaviser treffer du kundene dine der de er. Du har aldri vært mer synlig om du velger å legge markedsføringskronene lokalt.

INNHOLDSPRODUSET: Marthe Stenberg

Bruk lokale og erfarne innholdsprodusenter

Amedia har et eget innholdsmarkedsføringsbyrå som heter Spray. I Romerike/Innlandet har Spray to innholdsprodusenter, Elise Hellem Ratvik og Marthe Stenberg.

Dette er Spray

Spray er Amedias kreative innholdsbyrå.

Hos oss har vi innholdsprodusenter, strategiske rådgivere, preformance-ansvarlig, designer, kreativ leder, innholdssjef og prosjektledere.

Sjekk Sprays nettsider her!

Våre innholdsprodusenter er plassert både sentralt i Oslo, og ute i regionene. Vi er eksperter på innhold der kundene er!

Lokalt har vi Marthe Stenberg og Elise Hellem Ratvik som produserer innhold.

Vil du vite mer om innholdsmarkedsføring? Kontakt oss på marthe.stenberg@amedia.no eller elise.ratvik@amedia.no.

Elise har erfaring som journalist i NRK og Romerikes Blad, i tillegg til å ha jobbet med innholdsmarkedsføring i mange år nå. Marthe har jobbet som journalist for Østlendingen og Hamar Arbeiderblad. Før hun startet i Spray jobbet hun som innholdsprodusent for Norsk Tipping. Begge produsentene gjør både tekst, foto og video.

- Jeg har over ti års erfaring som historieforteller. På den tiden har jeg erfart at enten det handler om en stor aktør eller en liten nisje er det den lokale og nære historien som engasjerer. I disse tider er folk spesielt opptatt av hva som skjer i nærmiljøet. Det gir også økt synlighet for innholdmarkedsføring på våre flater, sier Marthe.

Det er gjennom innholdsrike, engasjerende tekster og videoer at ditt budskap kan hevde seg i et mylder av informasjon. Du bidrar til å skape gode og langvarige relasjoner til potensielle kunder.

INNHOLDSPRODUSENT: Elise Ratvik

- I Spray har innholdsprodusentene lokal tilhørighet, og vi kjenner områdene vi jobber i. Selv er jeg født og oppvokst på Romerike, og Marthe på Hamar. Det gir en unik lokalkjennskap som vi ser er gull verdt for annonsørene, sier Elise.

SE VIDEO: Spray - Amedias eget innholdsbyrå


Lokal tilpasning er avgjørende

En annonseartikkel ser slik ut som den du nå leser. Den produseres av Elise og Marthe og ligger ute på lokalavisenes nettavis i en gitt periode.

PÅ JOBB: Marthe og Elise ute på produksjon.

Du kan også få annonseartikkel på papir, enten om du vil ha en halvside, helside eller dobbeltside.

– Det er stor forskjell på hvordan man leser lokalaviser og hvordan man leser nasjonale og internasjonale medier. Derfor er det også viktig at innholdsmarkedsføringen er lokalt tilpasset, sier Elise.

– Sammen med kunden finner vi den gode, lokale historien, som er unik for dem, understreker de to innholdsprodusentene.

Sjekk ut noe av det vi har produsert i Romerike/Innlandet her:

Spray sine innholdsprodusenter har lokalkunnskap og journalisterfaring - akkurat den kompetansen som moderne reklamebransjer etterspør i dag. Vi hjelper deg gjerne, og gir oss ikke før du er fornøyd.

Del artikkelen på Facebook