Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Vaskekongen i Brumunddal

Ingen YX-stasjoner i hele Norge omsetter for mer på maskinvask enn den litt usentralt plasserte stasjonen i Brumunddal.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Tallenes tale er klar. YX Brumunddal troner alene på toppen av lista, og det er godt gjort med tanke på at nærmeste konkurrent har to maskiner der YX Brumunddal kun rår over den ene.

Lange køer

Når vi er på besøk koker det med folk og lange køer, og vi må spørre: Hva er det som er hemmeligheten?

– Det er jo ingen hemmelighet, det er halv pris og gode tilbud, det!

Daglig leder, Stein G. Olsen, ler godt før han forklarer at de har investert mye i en topp moderne vaskemaskin, og at det selvfølgelig er kvaliteten på maskinen og det gode resultatet som er det viktigste for kundene.

– Vi har en av markedets råeste vaskemaskiner, som sørger for topp resultat hver eneste gang. Så folk vet at hos oss får de en ren bil.

RENE BILER: – Vi har en av markedets råeste vaskemaskiner, som sørger for topp resultat hver gang, sier Stein G. Olsen.

Gode tilbud

Vi tok Olsen på ordet og gjennomførte en uhøytidelig spørreundersøkelse blant de som satt i kø denne dagen. Fire av seks sa at de var her nettopp på grunn av det gode tilbudet, mens to rett og slett hadde flaks som ikke visste om tilbudet. De forteller at de kom på grunn av servicen og fordi det er så lettvint.

Når vi spør hva slags program de velger, blir noen straks mer usikre. I prislista brukes det nemlig ord som kanalkjemi og tripleshine. Olsen mener folk i Brumunddal er godt oppdratt nå, og vet at med tripleshine, får de en ny og forbedret polering, som er spesielt egnet til å ta vare på plastdetaljer og andre detaljer som ikke er lakkert.

– Ikke minst så beskytter den lakken fremover, og gjør bilen lettere å vaske neste gang, forklarer Olsen.

Hva er så målsettingen for neste år?

– Vi skal fortsatt være øverst på lista, men vi ser at kapasiteten begynner å bli sprengt. Det er trafikk fra morgen til kveld, og det er gøy, men på sikt må vi kanskje bygge ut så folk slipper å bruke så mye tid i kø, avslutter vaskekongen i Brumunddal.

Ny stasjon på Olrud

I juni i år åpnet Olsen og kompanjongen Geir Sognar en ny YX- stasjon på Olrud. De driver nå tre YX-stasjoner i regionen; YX Olrud, YX Brumunddal og YX Rudshøgda. Mens fokuset på Rudshøgda er på mat er det toppmoderne vaskehaller de har prioritert i Brumunddal og på Olrud.

Del artikkelen på Facebook